Në vitin 2000 Priyanka Chopra nga India ishte “Miss World”, dhe kjo grua e bukur indianie e mori titullin kur ishte 18 vjeçe.

Pas 20 vitesh ajo duket ende mjaft terheqëse dhe bukuroshe dhe nuk do habiteshim sikur ta fitonte konkursin përsëri.