Kështu ka qenë Dafina e vogël dhe duket kaq e ëmbël

A e kani parë ndonjëherë Dafina Zeqirin kur ka qenë e vogël?

Këngëtarja shpesh ka marrë kritika për ndryshimet në pamjen e jashtme, por me këtë foto nga fëmijëria ajo ka treguar se nuk ka ndryshuar shumë .

Dafina e ka bërë një krahasim të tillë. Ajo e ka publikuar një Instastory ku tregon pamjen se si është dukur në adoleshencë e si duket sot.