Meghan Markle bën daljen e parë publike pas largimit nga mbretëria dhe duket mahnitëse

Meghan Markle ka bërë daljen e parë publike pasi u largua nga mbretëria së bashku me Harry-n.

Ish-dukesha ka shkëlqyer me një fustan të gjatë poshtë gjunjëve, ngjyrë gurkali.

Si gjithmonë ajo është shfaqur me një grim minimalist dhe një model të thjeshtë flokësh.

Meghan menodn t’i rikthehet sërish aktrimit pas largimit të bujshëm nga mbretëria.