Jennifer Lopez dhe partneri i saj bëjnë videon epike, nuk do ta besoni çfarë ndodh

Jlo ka qenë në qendër të vëmendjes javët e fundit për shkak të performancës së saj fantastike në Super Boël.

Këtë herë këngëtarja seksi dhe partneri i saj kanë realizuar një video shumë interesante.

JLo dhe Alex në rrjetet sociale kanë hedhur një video ku shihet se derisa JLo vallëzonte, ai e xhironte.

Më pas, Alex dhe JLo ndërruan rrobat dhe Alex me fustanin e saj vallëzonte.

Pavarësisht moshës, JLo dukej shumë në formë.