“Ndjej sikur kam një gotë në mushkëri!” Kjo nënë e re ka bërë këtë video për t’i treguar botës sa e vështirë është të marrësh frymë me Covid19

Një nënë e re është diagnostifikuar me Covid 19. Ajo ka filmuar veten ndërkohë që lufton për frymëmarrjen e saj, duke dhënë kështu një mesazh sensibilizues për mbarë botën.

Tara Jane Langston, tregoj se si cdo frymë e saj ishte një betejë. Lajmi i mirë është që ajo tashmë është jashtë kujdesit intensiv dhe po shërohet.

Nëna e dy fëmijëve shkoi me emergjencë në spital të premten e kaluar dhe përfundimisht u diagnostifikua me Covid 19.