Bizneset të mbyllura në Kaliforni nga frika e koronavirusit, vetëm dyqanet e kanabisit hapur

Në një kohë kur Shtetet e Bashkuara janë përfshirë nga frika e koronaviursit, jo të gjitha bizneset në Kaliforni qëndrojnë mbyllur.

Dyqanet që shesin kanabis mesa duket janë cilësuar si të nevojshme për t’u mbyllur, pasi ato janë ende hapur, ndërsa qytetarëve iu është thënë të qëndrojnë në shtëpi

Për Los Angeles ‘dyqanet e kanabisiti me një licensë për shitjen e kanabisiti mjekësor’ janë cilësuar si ‘infrastrukturë e nevojshme’ ose ‘operime shëndeti’ dhe nuk do të mbyllen.


kalifornia ka konfirmuar  995 raste të identifikuara me koronavirus dhe 19 vdekje. Shtetet e Bashkuara në total kanë rreth 13,634 dhe të paktën 196 vdekje.