Gjesti fisnik i ushtarit në Shkodër, i ndan ushqime refugjatëve/ “E duam Shqipërinë”…

Në këto ditë të vështira për Shqipërinë, nuk ka munguar edhe solidariteti për ata që e kanë të oamundur t’i mbijetojnë izolimit.

Një gjest mjaft fisnik vjen nga Shkodra, ku ushtarët i kanë ndarë ushqime disa refugjatëve. Në videon e mëposhtme shfaqet një ushtar, teksa u shpërndan atyre molto dhe ushqime të tjera. Këta të fundit e falënderojnë ushtarin dhe një prej tyre shprehet: “E dua Shqipërinë, Shqipëria është e mirë”.