Rritet numri i të viktimave nga koronavirusi, 13 të vdekur në Greqi

Është rritur numri i viktimve si pasojë e COVID-19 në Greqi. Deri tani janë konfirmuar të paktën 13 viktima.

Greqia është vendi më i prekur në Ballkan nga koronavirusi dhe deri tani ka konfirmuar 495 persona të infektuar.