4 të infektuar në Vlorë, gazetari: I infektoi nipi që erdhi me datë 8

Janë shtuar e 4 persona të tjerë të infektuar në qytetin e Vlorës. Lajmin e bënë të ditur gazetari Enrik Mehmeti, i cili në një postim në Facebook, shkruan:

4 të infektuar në Vlorë,
Një familje që jeton pranë Postës së qytetit që do të thotë dhe pranë tregut të qytetit.I ka infektuar nipi që ka ardhur në datën 8 në Shqipëri!Për identitetin më pyesni në privat meqënse nuk është bërë publik ende…