Apeli i Kryetarit të Bashkisë Poliçan/ Zotkaj: Komunikoni me autoritetet lokale, bashkë do ja dalim!

Kryetari i Bashkisë së Poliçanit Adriatik Zotkaj, me anë të një postimi në Facebook, i ka bërë apel banorëve të kësaj bashkie që për të lëvizur të marrin leje tek autoritetet lokale.

Në postimin e tij Zotkaj shkruan:

Té nderuar bashkèqytetar !

Duke filluar nga data 24/03/2020
Askush nuk do té dal nga shtèpia pa marr leje te autoritetet lokale.
Nr 0692020994 do jeté né dispozicionin tuaj 24h n 24 .
Pavarësisht orarit tè vendosur nga qeveria
O5:00 -13:00 , né bashkinè Poliçan do té zbatohet vetèm nga një person për familje ,pèr nevojat sh emergjente
(Ushqime , ilaçe ,spitale)
Nè çdo pallat do keté pèrgjegjès i cili do tè marr çdo porosi pèr nevojat tuaja dhe do proçedojé sipas rastiit !
Askush mos tè guxoj tè vendos nè rrezik jetèn e tè tjerève .

Edhe njéher sèbashku pèr tja dal !