Kampionja e notit kundër zhvillimit të lojërave Olimpike, poston videon epike

Federica Pellegrini është një nga sportistet më të njohura  që i është bashkuar kolegëve të saj për shtyrjen e Lojërave Olimpike. Italiania po e jeton nga afër situatën e rëndë të koronavirusit, ndaj ka bërë postimin epik dhe ironik në Instagramin e saj.

Ajo ka postuar një video mjaft origjinale që po bën xhiron e botës, teksa e veshur si për garë, Pellegrini zhytet dhe noton në krevatin e saj.

https://www.instagram.com/kikkafede88/?utm_source=ig_embed