Koronavirusi në Itali/ Në parqet e boshatisura të Milanos shfaqen lepujt

Tashmë bota nuk është më e njerëzve. Rrugët, sheshet, parqet janë bosh. Dhe në këtë situatë kafshët po përpiqen të rifitojnë hapësirën e tyre.

Kështu si delfinët në portin e Cagliari, edhe këtu një grup i vogël lepujsh kanë ‘pushtuar’ një park në zonën e Stephenson, pak hapa nga binarët ku kalon treni dhe tangenziale.

Green.me e ka shpërndarë lajmin në rrjetet sociale dhe filmime të tejra e kanë konfirmuar. Të shpëndara në të gjithë Italinë, minilepujt janë kafshë shumë të ndrojtura, që zakonisht shfaqen kur qytetet janë të heshtura apo të boshatisura.