Lajm i Fundit/ Një i infektuar me koronavirus në Kadastrën e Korçës, punonjësit vetëkarantinohen

Mësohet se një punonjës ka rezultuar me koronavirus ne në Kadastrën e Korcës.

Për këtë arsye institucioni është mbyllur.

Pas këtij rasti, Kadastra është mbyllur dhe punonjësit janë vetëkarantinuar.