Me kapuç në kokë, mbërrin me këmbët e veta në Infektiv i dyshuari për koronavirus

Ka mbërriur pak më parë në QSUT i dyshuari i dytë për koronavirus në ditën e sotme.

Në foto duket një person i seksit mashkull që kokën e ka të mbuluar me kapuç dhe ecën me këmbët e veta në hyrje të infektivit.

Gjithashtu, një grua e moshuar e dyshuar për koronavirus mbërriti mbërriti me autoambulancë në Infektiv.

Deri tani 146 persona janë konfirmuar me COVID-19 në Shqipëri. Deri tani janë shënuar 5 viktima, ndërsa 17 persona janë shëruar. Nga të shtruarit në Infektiv, tre janë në gjendje të rëndë.

Top of Form