Përfundon pas tre orësh mbledhja e Këshillit Sigurisë që bëri bashkë virtualisht Ramën, Bashën dhe Metën

Ka përfunduar pas tre orësh mbledhja e Këshillit të Sigurisë me presidentit Meta, kryeministrit Rama, kreut të opozitës Lulzim Basha, ministrave, kreut  të Emergjencave Civile dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë ka përfunduar.

Mbledhja ishte top secret, megjithatë pritet të komunikohen vendimet që janë marrë.

Si rrallë herë kjo mbledhje bëri bashkë Presidentin, kryeministrin dhe kreun e opozitës edhe pse vetëm virtualisht.