“Kam bërë seks dhe orgji me mamatë dhe motrat e shokëve”- rrëfehet kampioni i boksit, Mike Tyson

Mike Tyson ka qenë për shumë vite legjenda e sportit të boksit. Ish-kampioni ka dhënë një prononcim për Hotboxin, ku ka folur për rininë e tij, të cilën e kujton mes negativitetit.

“I ri isha një kafshë e mbushur me para. Kam bërë seks dhe orgji me mamatë, motrat dhe kushurirat e të gjithë njerëzve që njihja. Isha i sëmurë, kaq shumë i sëmurë sa nuk ia kisha idenë që isha i sëmurë.

Kur jetoja në Los Angelos kisha akses për t’u futur në zonat VIP të të gjitha klubeve të natës dhe kisha një vajzë që ishte prostitutë. Tani nuk dua që të dalë në pah sërish personi që isha dikur, sepse bashkë me të mund të dalë edhe ferri. E urrej Mike-n e dikurshëm, kam frikë nga ai”, përfundon legjenda botërore e boksit.