Një paciente me koronavirus, Lezha fut stafin e spitalit në karantinë

Një paciente në pavionin e Ortopedisë në Spitalin e Lezhës, ka rezultuar positive në testin e bërë për koronavirusin, duke krijuar kështu një situatë të pa përshtatshme për të gjithë stafin e këtij spitali.

Mjekët dhe sanitaret e këtij spitali janë vetëkarantinuar pasi ka dyshime se mund të jenë infektuar