Doktori Gentian Shabanaj ka përgëzuar ditën e sotme gazetarët dhe stafin mediatik për punën e kryer në këto ditë të vështira. Mes të tjerash dr. Shabanaj duke vlerësuar punën e gazetarit Aldi Kozara, ai shprehet se gazetarët kanë një nga detyrat më të vështira në këtë sfidë, të ndërgjegjësojnë qytetarët. Dr. Gentjan Shabanaj, ushtron profesionin e tij si mjek Gastro Hepatolog në Spitalin e Elbasanit.

Komenti: