Shumë njerëz janë mbyllur në shtëpi për shkak të përhapjes së pandemisë së koromavirusit. Por edhe hapësira e shtëpisë ka shumë për të ofruar. Më poshtë po ju sjellim një listë me filam që mund t’i shikoni gjatë kësaj kohe dhe nuk duhet t’i humbisni:

  1. Parasite
  2. Twelve years a slave
  3. Joker
  4. The two popes
  5. Contagion
  6. Where hands touch
  7. The pianist
  8. Ashes in the snow
  9. Jojo rabbit

10.Little Woman

  1. The Lighthouse