Dy pacientë me koronavrius në gjendje të rëndë janë transferuar nga spitali Infektiv në spitalin “Shefqet Ndroqi”. Mësohet se pacientët janë të moshës mbi 60-vjeç.

Dy pacientët kanë shfaqur pneumoni bilateral dhe do transferohen te Sanatoriumi për këtë arsye, duke qenë se ky spital është i specializuar për kurimin e mushkërive.