Kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel ka përfunduar periudhën 14-ditore të karantinimit. Merkel rezultoi negative në tre testet e kryera, por sërish u karantinua pasi kishte patur kontakt fizik me një doktor që rezultoi më pas pozitiv.

Tashmë ajo është kthyer në zyrën e saj ku do të vijojë detyrën nomrmalisht dhe pse me popullin gjerman do vijojë të komunikojë online.