Gentiana Azemi, që mbante titullin e shefes së Kabinetit të Agim Veliut e poashtu është edhe Zyrtare me Publikun e Lidhjes Demokratike të Kosovës – LDK, ka bërë thirrje për propagandë kundër Lëvizjes Vetëvendosje.

Sipas këtij fakti mëlartë shihet që  Gentiana Azemi shprehet se KANË VENDOSUR të njëllosin Lëvizjen Vetëvendosje.

Sipas kësaj thirrjeje, pasi që LDK ka inicuar dhe me ndihmën e PAN (PDK AAK NISMA) kanë votuar mocionin për mosbesim të Qeverisë pjesë e së cilës ishin, tani po përgadisin kampanjë kundër Lëvizjes Vetëvendosje./GazetaOra.com