Fondacioni Fundjavë Ndryshe ka shpërndarë ditën e sotme 45 ton ndihma në Qarkun e Korcës. Lajmi i mirë është dhënë nga drejtuesi i Fondacionit, Arbër Hajdari, përmes një video emocionuese. Autokolona e automjeteve ka cuar pranë familjeve në nevojë këto ditë të vështira ndihmat bazike dhe produktet e higjienës.

Arbër Hajdari:

“Sot 45 ton ndihma në Qarkun e Korcës. Ndihmat për Korcën, Pogradecin, Maliqin, Pustecin, Kolonjën, Devollin.

DO TA KALOJMË BASHKË!

FALEMINDERIT BAMIRËSVE”

Sot 45 ton ndihma në Qarkun e Korcës. Ndihmat për Korcën,Pogradecin,Maliqin, Pustecin, Kolonjën, Devollin. DO TA KALOJMË BASHKË! FALEMINDERIT BAMIRËSVE ❤️

Publiée par Arbër Hajdari sur Mardi 7 avril 2020