Është miratuar sot në Komisionin e Ekonomisë kontrata për rrugën Milot-Balldren e cila kap vlerën e 256 milion eurove. Milot-Balldren është pjesë e paketës 1 miliard euro të koncesioneve, që ndryshe njihet edhe si programi i...
Në shtetin fqinj, Greqi ka ndodhur një sherr mes shqiptarëve dhe pakistanezëve. Ky sherr ndodhi në sheshin kryesor të qytetit të Lechaina. Incidenti ndodhi pranë Kishës së Agios Dimitrios. Në këte vend, thuajse ka sherre përditë,...
Oriola Zenelaj - stomatologe Problemi kryesor që na karakterizon është që ne kemi një neglizhencë të theksuar për shëndetin në përgjithësi dhe atë oral në veçanti, duke mos bërë parandalimin e sëmundjeve, por...

Si e shitën Ralf Gjonin!

Nga Marjon Gorica Padyshim që rregulli numër një i politikës është imoraliteti i saj. Aftësia për të shitur dhe blerë vlera dhe antivlera, njerëz të thjeshtë dhe politikanë të zotë, pa dashur apo me...
Ndonëse në Shqipëri janë kthyer në trend, ato sot përbëjnë të njëjtën rrezikshmëri si duhani. Specialistët e shëndetit bëjnë me dije se konsumi inargjileve sjell një sërë sëmundjesh mes të cilave edhe ato kancerogjene. Për këtë shkak Ministria e Shëndetësisë është...
Suksesi i KESH në 5 vite, nga një gropë e zezë, në shoqërinë më fitimprurëse në vend Në një artikull të botur në Gazetën Tema, Korporata Elektro Energjitike Shqiptare renditet e para si shoqëria me të...
AKU vijon kontrollet e rrepta në të gjithë vendin 5 subjekte ndëshkohen me 2.4 milion lekë per shkeljet ligjore, (2 prej tyre u nderpritet aktiviteti) dhe asgjesohen 49 ton inpute bujqësore.
Është një nga deputetët më aktiv dhe energjik që Partia Socialiste ka. Bëhet fjalë për Ervin Bushatin, deputeti i njësisë 8, i cili me energjinë që e karakterizon ka bërê pas vetes me qindra...
Është një nga deputetët më aktiv dhe energjik që Partia Socialiste ka. Bëhet fjalë për Ervin Bushatin, deputeti i njësisë 8, i cili me energjinë që e karakterizon ka bërê pas vetes me qindra...
Pavarësisht situatave politike në vend, me apo pa shumëzhurmë dhe buj, absolutisht tashmë janë ndezur edhe motorëte fushatës për zgjedhjet e pushtetit vendor. Megjithëse jemi tëvetëdijshëm se situata nuk është komode, as ajo qëdëshirojmë.   Unë në këtë shkrim nuk do e përqendrojopinionin te fushata, modalitetet...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË