Nesër shërbimi i Trafikut Urban do të jetë pa pagesë. Kështu ka bërë të ditur zyrtari për Komunikim në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri në një lidhje të drejtpërdrejtë në Emisionin “Prite të Gjelbrën” të RTV21 Autobusët pa pagesë do të...
Në Konferencën e jashtzakonshme  mbajtur sot , në objektin e Komunës së Prishtinës në lidhje  me ndotjen alarmante të ajrit, u shpalosën planet që kjo e fundit I ka bërë së bashku me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinorë,...
Qeveria e Kosovës nuk do të kthej në rishqyrtim vendimin e saj për rritje të pagave, pavarësisht konstatimit të Agjencisë Kundër Korrupsion, së është vepruar kundërligjshëm me vendimin në fjalë. Lajmin e ka konfirmuar për “Gazeta Blic”, shefi i Zyrës...

Nesër hapet ura e Mitrovicës

Në një njoftim për media nga Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës (MFSK) është bërë e ditur se nesër do të mbahet një aktivitet i përbashkët i FSK-së dhe KFOR-it. Me këtë rast do të bëhet rihapja e urës...
Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka thënë se kanë mbetur edhe pak ditë deri te publikimi i Strategjisë së Zgjerimit të Komisionit Evropian për integrimin evropian të vendeve të Ballkanit Perëndimor. Thaçi ka cilësuar se kjo është një mundësi historike...
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike alarmon për nivelet e larta të ndotjes së ajrit në Kosovë e veçmas në Prishtinë. Në sezonin e dimrit, qyteti i Prishtinës është zhytur në smog që paraqet ndotje të kombinuar të ajrit me gazra...
Kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Sigurinë dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), Haxhi Shala, është shprehur i bindur se Kosova së shpejti do ta ketë ushtrinë e vet. Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka...
Politikanët kryesorë në rajon mund të fitojnë shumë më tepër se një qytetar mesatar, por përfituesit më të mëdhenj janë rrallë ata që zënë postet më të larta shtetërore. Të dhënat zyrtare mbi pagat dhe pasuritë e politikanëve kryesorë në...
Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka proceduar sot pagesat e pensioneve për tri kategori përfituese të skemës pensionale, për paraplegjik dhe tetrapelgjik, për pensionet familjare dhe ato invalidore të punës. Këto skema pensionale nuk kanë qenë duke u zbatuar...
Nga momenti në moment pritet të fillojë seanca e 27-të në të cilën do të diskutohet për gjykatësit kushtetues dhe propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve. Seanca u caktua për sot pasi që herën e fundit në sallë nuk kishte...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË