Donart Vitija është një 16 vjeçar nga Prishtina, që po spikatet me talentin e tij për fotografi. Për photoshooting dhe për kërkesat tuaja rreth fotografisë Donartin mund ta kontaktoni në Facebook duke klikuar këtu Me fotot e publikuara në rrjetet sociale...
Në këtë këngë bëhet fjalë për vrasjet mes vëllaut me vëllaun (shqiptar me shqiptar ), dhe derdhja e gjakut sikur vrasjet e tilla që janë një dukuri negative e shoqërisë shqiptare. Është kënga në të cilën Prince Double H...
Nuk je arkitekt i mirë nëse vetëm në "ndonjë fushë" je i "mirë". Arkitekt të mirë të bon aftësia me krijue ekipin adekuat për projekt të caktuar. Bile, sa ma të llojllojshme që i ke pasë natyrat e punës je shum...
Nga: Jeta Zymberi - KultPlus Tepihu i kuq dhe tavolinat e dekoruara me të zeza po na paraprinin në këtë hapje solemne. Tingujt e lehtë të violinës po shoqëronin ardhjen e mysafirëve të cilët nuk kishin të ndalur. Koleksioni pranverë-verë...
Foto 1 Heljo TOSHI eshte 8 vjecar , eshte nxenes ne klasen e 3 te Shkolles 9-vjecare "Misto Mame" nga Tirana . Heljo TOSHI ka pasur paraqitje te mire ne prezentim dhe ka fituar titullin BEST INTRODUCTION, ku prinderit e Heljos...
Duket se Boriska ka vështirësi serioze në shkollë. Pas testimit e futën menjëherë në klasën e dytë, por më pas ai u përpoq për ta larguar nga shkolla. Si të ishte e dobishme kur djaloshi ndërprente mësimdhënësit duke ju...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË