Ky show perbehet nga rubrikat garuese – Model Kids , Cover Star dhe Star Shef si dhe te ftuarve te ndryshem nga  Zvicra dhe  mbare Diaspora. Show  xhirohet cdo jave ne Zvicer dhe transmetimi i tij nga 28 marsi  behet cdo...
Foto e parë Alban Shabani është një 18 vjeçar nga qyteti i vjetër i Vushtrrisë. Ai eshte i pasionuar pas aparatit profesional. Foto e dytë Albani per Gazeta Ora ka cekur se shumicën e kohës së lirë e kalon në natyrë duke bërë...
video

SK vjen me MIKMIK

Ref: ajo ik si mikmiku paret mu mi fiku e un ngaj mas saj   ajo ik si mikmiku paret mu mi fiku e un boj mas saj Rep1: pom bon me desht mahallen se gjith po t'shoh ka mahalla je e fundit e e para ngaj mas teje e...
Sot në Shkollën e Mesme Profesinale “Adem Gllavica” në Lipjan, në ndërrimin e pasdites, ka ndodhur një “incident” mes dy profesorëve A.B. dhe I.V., shkruan një nxënës po i kësaj shkolle për lipjani.com. “Njëri profesor e ka fyer një profesor...
Në këtë këngë bëhet fjalë për vrasjet mes vëllaut me vëllaun (shqiptar me shqiptar ), dhe derdhja e gjakut sikur vrasjet e tilla që janë një dukuri negative e shoqërisë shqiptare. Është kënga në të cilën Prince Double H...
Nga Reis Mirdita Më 1980, nëna dhe vëllai Jacques, të bindur në mundësitë e saja bashkëpunuan me të dhe regjistruan këngën e parë Ce n’était qu’un rêve (S’ishte veçse një ëndërr). Pas kësaj vëllai tjetër, Michel-i e dërgoi tek impresario...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË