6 C
Mitrovica
14 Nëntor, 2018 - 15:57:49

GO+

Bajame Hoxha- Çeliku

Takim i shoqatave Alpine në trekëndëshin Shqipëri, Mali i Zi, Kosovë

Nga: Xhevdet Vuçetaj Të shtunën me 22 shtator 2018 u mbajt një takim i shoqatave Alpine në trekëndëshin Shqipëri, Mali i Zi dhe Kosovës. Qëllimi i...

Pse ka pak flamuj kombëtar me ngjyrë të vjollcë?

Flamuri konsiderohet të jetë përfaqësim i shtetit përkatës përmes simboleve, secili me kuptimin dhe historinë e vet. Sidoqoftë është ngjyra e vjollcë ajo e...

Studentet kërkojnë ‘sheqer-babi’: A është kjo IN në trojet shqiptare?

Mbi 2,500,000 vajza të reja vitin e kaluar u regjistruan në një faqe interneti që specializohet në bashkimin me njerëz me dëshira, qëllime dhe...

Më shumë se 10 milion njerëz e kanë shikuar, dhe kanë...

Në Rusi, është një praktikë e zakonshme, dhe ligj, që të përfshihet një video kamerë në makinën e ngasjes dhe në video ka aksidente...

LEXONI: Si u bë i varfëri milioner?

Si 5 vjeçar: I vdiq babai. Si 16 vjeçar: Lëshoj shkollimin. Si 17 vjeçar: U përjashtua nga 4 punë të ndryshme. Si 18 vjeçar: U martua dhe...

Qysh me shku në pushim në bregdet, dorën në xhep pa...

Bregdetai Shqiptar, ai i i Ulqinit, por edhe në Turqi, janë destinacionet tona për të kaluar pushimet verore. Por, nuk kemi para!!! Mëposhtë e keni...

A ia vlen të jesh President? Shikoni pasurinë e tyre…

Mëposhtë do të mund të lexoni pë pasurinë e Presidentëve në kohëra të ndryshme. Ka të pasur e ka edhe modest në pasurinë e...

Ju kemi hy në hak pulave!!!

Derisa në kët botë plot rrëmujë respektohen të drejtat e shumë specjeve të gjalla, gjitarë e të tjerë, të drejtat e pulave nuk respektohen...

10 fluturimet më të gjata me aeroplan në botë!

Qantas filloi fluturimin e saj të ri non-stop nga Perth në Londër. Duke mbuluar një distancë prej më shumë se 9.000 milje dhe duke...

TEST PSIKOLOGJIK: Gjeni cila nuk është Familje

A e dini se marrëdhëniet janë po aq të rëndësishme për shëndetin tuaj fizik sa janë dieta dhe stërvitjet? Sipas një studimi, të rriturit...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË