11 C
Mitrovica
22 Gusht, 2017 - 07:09:05

GO+

Bëni dorën grusht dhe zbuloni… çfarë karakteri keni!

Duhet shumë pak kohë që ndonjëherë të kuptosh më shumë për një person. Gjestet e juaja zbulojnë atë që ju ndoshta mund të doni...

Vajza 10-vjeçare qan dhe ecën zbathur në shkretëtirë. Policia është tmerruar...

Kur një grua vuri re një vajzë të vogël që po ecte përgjatë rrugës, derisa po shkonte përgjatë autostradës në shkretëtirën Mojave, ajo vuri...

Pse fetarët gjithmonë mendojnë se kanë të drejtë?

Feja ende luan një rol të rëndësishëm në shoqërinë tonë. Cilado qoftë ndjenja dhe besimi juaj personal, kjo është e pamohueshme. Nëse qeverisja e busullave...

E ardhmja juaj zbulohet përmes një simboli që ju e zgjedhni

Njerëzit kanë besuar tek e magjishmja dhe e pashpjegueshme për shekuj me rradhë. Të parashikuarit e së ardhmes është diçka që sa të intrigon po...

Dëshmitë rrënqethëse të njerëzve të cilët janë kthyer nga të vdekurit

Një numër i madh i njerëzve që kanë përjetuar vdekje klinike, dhe se pas disa përpjekjeve janë ringjallur përsëri në jetë. Disa prej tyre...

25 gjëra që ndoshta nuk i dini për Aristotelin, dijetarin e...

Me siguri, ju keni dëgjuar të paktën një nga këto thënie të “pavdekshme” në një moment gjatë jetës tuaj: “Njohja e vetes, është fillimi...
© Wavebreakmedia/depositphotos

LEXONI ëndrrat misterioze që ndodhin derisa fleni!

Gjatë natës do të donim të flinim në mënyrë qetë dhe të rimarrim energji. Megjithatë, është e vështirë për të gjetur një person i...

VENDI MË I SHËNDETSHËM NË BOTË: Këtu njerëzit jetojnë shumë gjatë!

Nëse ju doni që të jetoi më gjatë (e normalisht çdokush don me jetu sa më gjatë) krejt çka duhet të bëni është të...

Djaloshi thotë se ka jetuar në Mars: Unë e di se...

Duket se Boriska ka vështirësi serioze në shkollë. Pas testimit e futën menjëherë në klasën e dytë, por më pas ai u përpoq për...

Banjo, mbreti i shtëpisë. Përdorni këta trika! / VIDEO

Pasi që banjo është vendi ku talojmë kohë të konsiderueshme, mos të flasim tashmë me telefon celualr lidhur në Wi-Fi :) ... mëposhtë po...

JU REKOMANDOJMË

TOP PUBLIKIMET

- Advertisement -