Shpallje

GO+

65 vjeçari marton vajzën 12 vjeçare, dhe kjo,…

Çdo ditë 33.000 vajza martohen si fëmijë, që në moshën 6 vjeçare, duke ju shkelur të drejtat për edukim e mundësi. Shumë raste ndodhin...

Arrestohet, pasi ka shitur pordha në tegëll, pa licencë!

Një person u kap që ofronte pordha të ambalazhuara në kavanoz (tegëll), pa pasur një leje shpërndarëse. Personi në fjalë është mbajtur në pyetje...

Si të rrisni flokët 10 cm për një javë

Rritja e flokeve eshte nje problem ne mbare boten. Shume femra nuk kane lene asnje menyre pa e provuar qe floket ti rriten sado...

44 vjeqarja: Në shtrat shpesh me një djalë 29 vjeqar, por...

Unë jam duke bërë seks me një djalë të ri nga puna. Nuk dua të them se e lashë burrin tim për të, pasi edhe...

Djaloshi thotë se ka jetuar në Mars: Unë e di se...

Duket se Boriska ka vështirësi serioze në shkollë. Pas testimit e futën menjëherë në klasën e dytë, por më pas ai u përpoq për...

“Time Lapse” nga mëngjesi deri në mbrëmje, në Kosovë

https://youtu.be/6lVZF1F3HAY

Han “dajak” pasi shiste drogë!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =...

Vrau bashkëshortin/ Fjalimi historik para gjykatës, mbrojta nderin tim, donte të...

“Meshkujt kur veshin kostum dhe rrine me koke ulur u behet zbritje denimi. Une nuk kam kostum, nuk kam kollare, mami nga...