GO+

A është nesër dita juaj me fat? Ja cilat janë datat...

A është e nesërmja dita juaj e lumtur? Çdo ditë e muajit me vete bart përparësitë dhe dobësitë e caktuara – varësisht nga shenja juaj...

14 gjëra që janë më lirë se një iPhone X

iPhone-t ka pushtuar tërësisht internetin. Disa kërkojnë mënyra për të fituar 1.000 dollarë menjëherë për të blerë modelin më të ri, ndërsa disa nuk mund...

Martesat ‘bien nga qielli’. Parashikimi astrologjik i fundjavës nga astrologja Meri...

Toka Demi lidhet me pafundësine e ujit Neptunin si Oqean dhe sjellin nje martesë. Kjo martese do jetë e...

Përkthyesi në Kore për atletët norvegjezë porosit gabimisht 15 mijë vezë

A mund të quhet gabim gjetja e 15 mijë vezëve për të ushqyer atletët e uritur norvegjezë në Olimpiadën Dimërore në Korenë e Jugut,...

Mbyllen 5 xhami në Shqipëri, kjo është arsyeja!

5 xhami mësohet se do të mbyllin dyert në Shqipëri, madje edhe Xhamia e Et’hem Beut në qendër të Tiranës. Arsyeja e kësaj mbylljeje të...
video

Mendët në livadh e këmbët në shina!

Ja pse disa vezë janë kafe dhe disa të bardha

Keni pyetur ndonjëherë se pse disa vezë janë të bardha dhe disa kafe? Ngjyra e vezës zakonisht varet nga...

Ҫajin e zi e quajmë ҫaji i rusit, por a e...

Është ҫaj i zi, por ne e quajmë ҫaj i rusit edhe pse ky lloj ҫaji nuk vjen nga Rusia.
video

Abuzimi i fëmijëve në Kosovë!

Sqarim rreth ides: Ky soc. experiment / prank është realizuar i gjithi nga grupi "GJ07 Prank" Idea është e gjitha e jona, mirpo në...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË