10.5 C
Mitrovica
21 Tetor, 2017 - 19:39:09

GO+

Vjedh shoqen për të bërë operacion hundën dhe buzët

Bëhet fjalë Ayesha Pudden, duke memorizuar detajet e kartës vodhi më shumë se 5 mijë sterlina nga shoqja e saj, Yuan Guo, për të...

JU REKOMANDOJMË

TOP PUBLIKIMET

- Advertisement -