GO+

Studentet kërkojnë ‘sheqer-babi’: A është kjo IN në trojet shqiptare?

Mbi 2,500,000 vajza të reja vitin e kaluar u regjistruan në një faqe interneti që specializohet në bashkimin me njerëz me dëshira, qëllime dhe...

Më shumë se 10 milion njerëz e kanë shikuar, dhe kanë...

Në Rusi, është një praktikë e zakonshme, dhe ligj, që të përfshihet një video kamerë në makinën e ngasjes dhe në video ka aksidente...

LEXONI: Si u bë i varfëri milioner?

Si 5 vjeçar: I vdiq babai. Si 16 vjeçar: Lëshoj shkollimin. Si 17 vjeçar: U përjashtua nga 4 punë të ndryshme. Si 18 vjeçar: U martua dhe...

Qysh me shku në pushim në bregdet, dorën në xhep pa...

Bregdetai Shqiptar, ai i i Ulqinit, por edhe në Turqi, janë destinacionet tona për të kaluar pushimet verore. Por, nuk kemi para!!! Mëposhtë e keni...

A ia vlen të jesh President? Shikoni pasurinë e tyre…

Mëposhtë do të mund të lexoni pë pasurinë e Presidentëve në kohëra të ndryshme. Ka të pasur e ka edhe modest në pasurinë e...

Ju kemi hy në hak pulave!!!

Derisa në kët botë plot rrëmujë respektohen të drejtat e shumë specjeve të gjalla, gjitarë e të tjerë, të drejtat e pulave nuk respektohen...

10 fluturimet më të gjata me aeroplan në botë!

Qantas filloi fluturimin e saj të ri non-stop nga Perth në Londër. Duke mbuluar një distancë prej më shumë se 9.000 milje dhe duke...

TEST PSIKOLOGJIK: Gjeni cila nuk është Familje

A e dini se marrëdhëniet janë po aq të rëndësishme për shëndetin tuaj fizik sa janë dieta dhe stërvitjet? Sipas një studimi, të rriturit...

Jashtëtokësorët mund të ekzistojnë në mënyra që nuk mund t’i imagjinojmë

Njerëzimi ka qenë duke shikuar në hapësirë ​​për disa kohë tani, por shkencëtarët ende nuk kanë gjetur ndonjë dëshmi që jeta inteligjente ekziston në...

Je baba tash? Lexo dhe mëso…

Roli i babait ashtu si ai i nënës fillon me dëshirën e pasjes së një fëmije dhe maturohet me prekjen e barkut të bashkëshortes...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË