6 C
Mitrovica
26 Shtator, 2018 - 09:10:46

GO+

video

Aksesoret, miqte me te dashur te femrave

video

Ja ku duan Kosovarët të jetojnë!

video

Mendët në livadh e këmbët në shina!

video

Mos qofsh në aeroplan, më këtë lloj të aterrimit!

Aeroporti i Madeiras, në Portugali, ndodhet pranë maleve dhe detit, që do të thotë se mund të bjerë fare lehtë pre e turbolencave dhe...
video

I lutet Zotit ta mbrojë, shikoni si mbrohet!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =...
video

Kërce, kërce, vet p’e lyp!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË