GO+

Planeti që rrëzon teorinë e formimit të planeteve

Teoria kryesore e formimit të sistemeve diellore është vënë në pikëpyetje të madhe pas zbulimit të fundit të observatorit ESO Paranal në Kili. Teleskopi gjigant...

A KENI KARAKTER TË FORTË? Ju tregojnë 5 shenjat e horoskopit…

Çdo shenjë horoskopi është unike në vetvete. Në jetë disa njerëz kanë karakter më të fortë nga natyra dhe kanë prirje për të qenë...

Gjërat e çuditshme që mund të bëjnë pemët

Një studim i Universitetit të Torontos Scarborough, ka konfirmuar kohët e fundit se pemët kanë një kujtesë të lidhur në rrënjët e tyre. Me fjalë...

Pse Hitleri nuk e pushtoi Zvicren?

Zvicra nga Lufta e Dytë Botërore doli e pa pushtuar, por jo edhe e paprekur, ajo mbijetoi si e lirë, vend demokratik në Evropë...

A është kjo FAMILJA më e madhe në botë?

Ziona Chana, 67 vjeç, që predikon poligaminë, ka krijuar familjen më të madhe në botë. Ai ka 39 gra, 94 fëmijë, 33 nipër dhe...

A ka Finlanda male?

Norvegjia do t’i japë Finlandës si dhuratë një mal, për të festuar 100-vjetorin e pavarësisë së saj nga Rusia. Maja e Haltit shtrihet 20 metra...

KINDER ÇOKOLATA: Si duket djali sot???

Në fillim ishte Gunter Euringer, gjerman, në vitet ’70, me këmishë me vija të kuqe, sytë blu dhe fytyrë ëngjëllore. Fytyra e tij i ka...

TIGRI ju xiglon këmbën e ju jeni në gjumë, dhe pastaj…

Vetëm ta mendosh një gjë të tillë të fut tmerrin e jo më një tigër të të gudulisë apo të të lëpijë gishtat e...

KUR JENI 30 VJEÇ? Ja çka filloni të bëni…

Jeta është e ndarë në etapa, ndaj është e rëndësishme që në çdo njërën prej tyre të bëni gjënë e duhur. Të tridhjetat janë...

Derisa fëmiu po mbytet, çka bën dhëndri…?

Një çift që po bënte setin e tyre fotografik për dasmë e ka ndërprerë punën pasi dhëndëri ka vrapuar për të shpëtuar jetën e...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË