GO+

video

Trik me llastik. Si bëhet?

video

65 vjeçari marton vajzën 12 vjeçare, dhe kjo,…

Çdo ditë 33.000 vajza martohen si fëmijë, që në moshën 6 vjeçare, duke ju shkelur të drejtat për edukim e mundësi. Shumë raste ndodhin...

Vali Malaj, artist i lindur për hobin e tij!

Foto e parë Vali Malaj është 24 vjeçar dhe vjen nga Skenderaj Foto e dytë Vali thotë që kët hobi e ka qysh nga fëmijëria. Foto e tretë Vali...
video

“Time Lapse” nga mëngjesi deri në mbrëmje, në Kosovë

https://youtu.be/6lVZF1F3HAY
video

Aksesoret, miqte me te dashur te femrave

video

Ja ku duan Kosovarët të jetojnë!

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË