GO+

Ja si do të duket bota në vitin 2116

Sipas tyre në vitin 2116 nuk do të ketë nevojë që ne të bëhemi gati për të shkuar në pushime, ne do të kemi...

NASA: 2016-ta, viti i temperaturave më të larta në histori

Sipas të dhënave të NASA-s, muaji Janar që lamë pas ka qenë tejet i nxehtë krahasuar me të njëjtin muaj të viteve të mëparshme. NASA...

Vjedh shoqen për të bërë operacion hundën dhe buzët

Bëhet fjalë Ayesha Pudden, duke memorizuar detajet e kartës vodhi më shumë se 5 mijë sterlina nga shoqja e saj, Yuan Guo, për të...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË