10.5 C
Mitrovica
22 Tetor, 2017 - 02:30:00

GO+

video

I uritur, kërkon bukë, ja si reagojnë shitësit!

Ky ka qen vetem nje soc. experiment mi shiku reagimet e shitesve se si reagojn me te varfurit ne (Gj07Prank) Mendojm se shitesi nuk...
video

Big Mamma vs Burdushi

video

Trik me llastik. Si bëhet?

video

65 vjeçari marton vajzën 12 vjeçare, dhe kjo,…

Çdo ditë 33.000 vajza martohen si fëmijë, që në moshën 6 vjeçare, duke ju shkelur të drejtat për edukim e mundësi. Shumë raste ndodhin...

JU REKOMANDOJMË

TOP PUBLIKIMET

- Advertisement -