Shtrenjtohet energjia elektrike. Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e ndërtimit të Termocentralit “Kosova e...
Largoni xhamat e errësuar, Policia po shpërndanë tiketa për gjithë ata që i mbajnë xhamat e errësuar. Kohën e fundit dukshëm është shtuar numri i gjobave në komunikacion. Vetëm gjatë 24 orëve të fundit...
Duket se me ndërrimin e stinës shqiptarët kanë filluar të ndërrojë dhe garderobat; veshjet dimërore tashmë po zëvendësohen me veshjet e lehta pranverore dhe ngjyra më të bukura. Por cilat janë copat ose...
Tashmë reshjet e borës kanë filluar në 70% të territorit në orët në vijim pritet shtim i intensitetit të tyre dhe pritet të krijohen shtresa, në 24 orët e ardhshme pritet të krijohen shtresa 4-21cm.
Albin Kurti shfaqet në publik. Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti është shfaqur sot për herë të parë në publik pas një pauze disa javëshe si pasojë e problemeve shëndetësore. Në...
Gazetari britanik pritet të shpallet person ‘Non Grata’ Gazetari britanik Graham Phillips nesër pritet të shpallet person i padëshirueshëm (non grata). Vendimi për Graham Phillips është dhënë nga ministri i Jashtëm...
Kompensimi i orëve të humbura po vazhdon të kundërshtohet nga SBASHK-u. Nga Sindikata thonë se besojnë që Gjykata do të vendosë në favor të tyre. Nëpër korridoret e shkollës “Sami Frashëri”...
Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke ju nënshtruar një pune intensive për rikonstruksionin e ambjenteve të përbashkëta në sektorin e mjekësisë. Në faqen e RSU2 kemi parë që është duke u punuar çdo ditë...
Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke ju nënshtruar një pune intensive për rikonstruksionin e ambjenteve të përbashkëta në sektorin e mjekësisë. Në faqen e RSU2 kemi parë që është duke...
Filloristëve nuk po iu shërbehet edhe qumështi krahas kifleve. Që nga 12 janari, filloristëve nuk po iu shërbehet qumësht, komunarët premtojnë se shpejtë do të rifillojë furnizimi. Po e bartë shujtën...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË