6 C
Mitrovica
16 Korrik, 2018 - 02:56:49
Shtëpi Info Kosovë

Kosovë

A është motra hisetare në trashegimi apo veq një “lopë” që...

Se ende jemi një shoqëri patriarkale nuk ka nevojë shumë të hulumtohet e të vërrehet! Në Kosovë trashegimia e prindit (nëna s'ka trashegimi se familja...

UP në dorë të bashkëpunëtorëve të jashtëm

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, një numër i madh i profesorëve kanë statusin e të angazhuarve apo bashkëpunëtorëve të jashtëm. Kjo e ka...

Turizmi i çertifikatave të lindjes!

Qytetet anembanë Kosovës (përpos kryeqytetit) kanë të zhvilluar njëfarë lloj turizmi, ai është turizmi i çertifikatave të lindjes. Banorët e rretheve tjera të Kosovës ju...

DEM BABA DEM: A kthehet katunari prej qytetit të jetoj përsëri...

Kosova, ky vend i vogël, sa një gogël, kur kemi parasysh hartën e planetit tokë. Në Kosovën tonë përveq ndasisë në rajone si Llapi,...

A e don më shumë Barcelonën. Real Madridin, Juventusin apo atdheun?

Pas disa lojëve futbollistike netëve të fundit të ekipeve si Barcelona, Real Madrid, Manchester United, QPR, Roma, Juventus, dhe të tjerë, Facebook u mbush...

Gaz lotsjellës për ata që nuk dinë të përloten për atdheun...

Sot koalicioni qeverisës së bashku me LDK po provojnë të kalojnë projektligjin për ratifikimin e demarkacionit. Ky projektligj humb 8.200 hektarë tokë të Kosovës. Ky...

Koalicioni qeverisës deserton Kuvendin e Kosovës

Derisa në botën demokratike është opozita që lëshon punimet e parlamenteve të shteteve përkatëse, në Kosovë ndodh e kundërta prej se PDK ka kapur...

Liberalizimi i vizave: padrejtësi, keqinformim, mashtrim (VIDEO)

Zyrtarët e BE-së kanë bërë padrejtësi karshi Kosovës në lidhje me një nga dy kushtet që kanë vendosur për liberalizimin, por ata e thonë...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË