Zyrtarët e BE-së kanë bërë padrejtësi karshi Kosovës në lidhje me një nga dy kushtet që kanë vendosur për liberalizimin, por ata e thonë të vërtetën sa herë që shprehen rreth këtyre kushteve. Ata thonë se ka dy kushte...
Prishtinë 18 Korrik 2018 Ngjarjet e pazakonta shëndërrohen në të rëndomta kur ka njerëz të mirë. Dje me 17 Korrik 2018 pas arritjes në Prishtinë në aeroportin Adem Jashari, dhe pas kryerjes së kontrollës së pasaportave Gzim Gjonbalaj sëbashku me motrën...
Lajmi për vrasjen e komandantit legjendar, Adem Jashari, ishte raportuar në pothuajse në të gjitha mediat botërore. Ky lajm kishte ngjallur mjaft pikëllim në gjithë shqiptarinë. Përmes lajmeve qendrore të Televizionit të Shqipërisë, moderatori Asllan Bajrami, ishe ai që kishte kumtuar...
“Ne kemi kontakte dhe kemi biseduar, por deri më tani nuk kemi gjetur ende një gjuhë të përbashkët, nuk kemi gjetur ende atë numrin që na duhet për ta rrëzuar Qeverinë, sepse për 5 vota nuk rrëzohet Qeveria. Ne...
Se ende jemi një shoqëri patriarkale nuk ka nevojë shumë të hulumtohet e të vërrehet! Në Kosovë trashegimia e prindit (nëna s'ka trashegimi se familja e saj e ka "shit" tek burri), merret kryesisht nga djemtë, kurse vajzat lihen anash,...
Ndryshe nga babai i kryeministrit Ramush Haradinaj, Ilmiu, i cili pronat familjare ua ka ndarë vetëm djemve, babai i Presidentit të Kosovës, babai i Hashim Thaçit, Haxhiu, ka ndarë pronat proporcionalisht mes djemve dhe vajzave të tij. Këtë gjë e...

Mbi arrestimin e Marko Gjuriqit

Qytetarët e Kosovës, të shqetësuar e të ekzaltuar po ndjekin nëpërmjet mediave ngjarjet e fundit në Mitrovicë. Më të shqetësuarit janë banorët e vetë Mitrovicës, qytetit të ndarë, i cili për dy dekada me radhë mbetet peng i politikave...
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në profilin e tij në facebook, ka publikuar foto me komandantin legjendar Adem Jasharin. Por, me postimin e këtyre fotove, komentuesit kanë shpërthyer me akuza tronditëse për Thaçin. “Tregoj popullit pse nuk ishe ne Prekaz...
Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të dislokojnë ushtarë të rinj në Kosovë, në pranverë. Ushtarët amerikanë do të vijnë nga Ekipi Luftarak i Brigadës së Dytë i Fort Karsonit. Batalioni i Tretë i Regjimentit të 61’të të Këmbësorisë do të...
Edhepse thuhet që ministri që vjen nga PDK në qeverinë e Kosovës Uran Ismaili ka te kryer masterin ne Harvard, dhe thuhet se është i lindur dhe i rritur në Prishtinë, kultura e tij sikurse shihet në transmetimet nga...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË