6 C
Mitrovica
25 Shtator, 2018 - 22:51:21
Shtëpi Info Kosovë

Kosovë

Bilall Sherifi po harron shpejtë!

Nga:Hysni Gashi Z.Sherifi në Kuvend po thotë së: në 2014 Nisma dhe Dardan Molliqaj kanë qenë me se shumti kundër koalicionit me PDK-në,ne raport me...

Shumë qytetarë të Kosovës marrin letërnjoftimin e Serbisë

Në momentin që një qytetar i Kosovës gjendet në vështirësi materiale ose shëndetsore, provon që "shpëtimin ta gje, dhe kjo është shumë normale. Gazetari dhe...

Kush po i mundëson hajdutëve të qeverisin Kosovën?

Kosova ka pas një fat të hidhur që nga paslufta. Gjithnjë është udhëhequr nga qeverisje përplot hajdutë e kriminelë. Nuk është që kemi pas ndonjë...

Pushteti plot hajdutë, detyrojnë qytetarin të qaj e të mendoj për...

Se ku ka arrit varfëria dhe "molisja" financiare e shpirtërore e shumë qytetarëve të Kosovës, më së miri e tregon një qytetar që përmes...

KOSOVA në duar të hajdutëve!

Showmeni dhe politikani i njohur Fehmi Ferati, në profilin e tij në Facebook, ka shprehur publikisht me pak fjalë të tashmen në Kosovë. Lëxoni...

Vet në burg, e shteti i jep 1.000 euro rrogë në...

Kosova ka mbi 80.000 të punësuar në sektorin publik. Partitë politike në vend, kanë punësuar individë që të mbledhin vota sa më shumë në kohën...

Zvicrra nuk jep më viza për “balerina” të klubeve shqiptare

Siç ka bWrë me dije këngëtari Labinot Rexha përmes një shkrimi të tij në Facebook, thuhet se Zvicrra nuk do të jap më viza...

Shteti diskriminon gratë në mundësinë e trashegimisë!

Ne Ligjin për trashegiminë, është një nen që lejon trysninë e vëllezërve ndaj motrave që me heq dorë nga trashegimia. Dmth, vet shteti me këtë...

A është motra hisetare në trashegimi apo veq një “lopë” që...

Se ende jemi një shoqëri patriarkale nuk ka nevojë shumë të hulumtohet e të vërrehet! Në Kosovë trashegimia e prindit (nëna s'ka trashegimi se familja...

UP në dorë të bashkëpunëtorëve të jashtëm

Në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, një numër i madh i profesorëve kanë statusin e të angazhuarve apo bashkëpunëtorëve të jashtëm. Kjo e ka...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË