Shpallje
Fjalimi i plotë Kryetarit te Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti, në punimet e Këshillit të Internacionales Socialiste që po mbahet në selinë e OKB-së në Gjenevë në datat 26-27 qershor 2018. Në këtë Këshill marrin pjesë parti politike socialdemokrate nga...
Në Prishtinë ne hotelin Swiss Diamond, me 1 dhe 2 qershor është mbajtur konferenca e parë Ndërkombëtare mbi Shëndetin, Mirëqenien dhe të Drejtat e Fëmijëve. Në një prononcim për KosovaOnline.info flet njëra nga anëtarët e QHPSM-së, Leunorë Krasniqi. Kjo konferencë...

Bilall Sherifi po harron shpejtë!

Nga:Hysni Gashi Z.Sherifi në Kuvend po thotë së: në 2014 Nisma dhe Dardan Molliqaj kanë qenë me se shumti kundër koalicionit me PDK-në,ne raport me partit të tjëra. Z.Bilalli siç duket paska harruar,sepse ata që votuan kundër koalicionit me PDK-në kanë...
Në momentin që një qytetar i Kosovës gjendet në vështirësi materiale ose shëndetsore, provon që "shpëtimin ta gje, dhe kjo është shumë normale. Gazetari dhe analisti Arben Ahmeti, gjithashtu edhe fytyrë publike në RTV Dukagjini, ka shkruar në profilin e...
Kosova ka pas një fat të hidhur që nga paslufta. Gjithnjë është udhëhequr nga qeverisje përplot hajdutë e kriminelë. Nuk është që kemi pas ndonjë rehati edhe nën okupimin e Millosheviqit, por atëherë e kemi dit që jemi të okupuar. Rreth...
Se ku ka arrit varfëria dhe "molisja" financiare e shpirtërore e shumë qytetarëve të Kosovës, më së miri e tregon një qytetar që përmes T7, drejtpërdrejt, pëlcet në vaj të kryefamiljarit, me mllefin që jeta po i servon, me...

KOSOVA në duar të hajdutëve!

Showmeni dhe politikani i njohur Fehmi Ferati, në profilin e tij në Facebook, ka shprehur publikisht me pak fjalë të tashmen në Kosovë. Lëxoni mëposhtë reagimin e tij: "Kan hy në politikë! Kokën si Dash! Fjalorin kopje! Zagareca plot pas...
Kosova ka mbi 80.000 të punësuar në sektorin publik. Partitë politike në vend, kanë punësuar individë që të mbledhin vota sa më shumë në kohën e zgjedhjeve. 80.000 të punësuar, ku secili prej tyre nga dy-tre të varur familjarë, i bie...
Siç ka bWrë me dije këngëtari Labinot Rexha përmes një shkrimi të tij në Facebook, thuhet se Zvicrra nuk do të jap më viza për balerina të kluibeve argëtuese. Kjo masë, sipas Labinot rexhës, hyn në fuqi nga 1 Qershori. Lexoni...
Ne Ligjin për trashegiminë, është një nen që lejon trysninë e vëllezërve ndaj motrave që me heq dorë nga trashegimia. Dmth, vet shteti me këtë nen ka lejuar që të prishen raportet në mes të motrave e vëllezërve nëse nuk...