Lëvizja VETËVENDOSJE në Mitrovicë, pretendon se PDK-ja po keqpërdorë postierët e Postës së Kosovës, ku sipas saj, drejtor i Postës është vëllai i kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit. Më poshtë e keni komunikatën e lëshuar nga VV, në Mitrovicë. "POSTA E...
Kandidati për asamble komunale nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Faton Kajtazi në një intervistë të shkurtër për “Gazeta Ora” thotë se, arsyet që e shtynë të kandidoj për asamble janë ” nevojat për një angazhim më të madh të...
Izeti është Profesor i Shkencave Sportive, dhe është një nga figurat më të njohura në Mitrovicë. Duke filluar nga angazhimi i tij në shumë sfera të jetës deri tek angazhimi i tij në politikë. Izeti është i njohur për shumë...
Telat e rrymës në lagjen Vaganicë të Mitrovicës arrijnë kokat e kalimtarëve. Qytetari, A.I. ka adresuar një ankesë në redaksinë tonë duke shprehur shqetësimin e tij për rrezikun që shkaktojnë këta tela. Tutje ai tregon se gjatë gjithë rrugës nuk...
Fehmi Ferati, kandidat për kryetar të Komunës së Mitrovicës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, ka reaguar ndaj kërcënimit që i është bërë shefit të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), Blerim Dinës. “Fillimisht desha si kandidat për kryetar të Komunës së...
Ja asfalti i shtruar javë më parë në Vaganicë të Mitrovicës, për të cilin ka pasur edhe ankesa nga qytetarët për cilësinë e tij. Disa qytetarë poashtu kanë dalë ti ndalin punimet në këtë rrugë. Por pasi që dolën...
VV në Mitrovicë  sot ka mbyllur Tendën e vendosur në sheshin “Mehë Uka”. Largimin e tendës e arsyetuan në një postim në Facebook ku thanë se  tenda e tyre është vendosur për të informuar qytetarët për planin qeverisës dhe pyetjet...
Një ndër faktet e bashkëpunimit të fshehët mes dy partive PDK-AKR mund të merret edhe përzgjedhja e kandidatit për asamble komunale të Mitrovicës nga PDK, Alban Fazliu. Ai vitet e kaluara shprehte urrejtje për partinë për të cilën tash është...
Asfalti i shtruar ditëve të fundit nga Agim bahtiri në gjendje mjerueshme. Gjatë kësaj Fushate asfaltimi i rrugëvë në Mitrovicë është bër trend, cilësia e këtij asfalti len shumë për të dëshiruar. Një ndër rrugët e shtruara është edhe rruga e...

PDK-Fushatë me Fëmijët!

Për PDK-n në Mitrovicë, me sa duket nuk vlejnë ligjet e shtetit të Kosovës. Në disa foto të siguruara nga Gazeta Ora, shihen disa fëmijë në tendën e vendosur në sheshin “Mehë Uka” në Mitrovicë. Qytetarët thonë se kjo...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË