Nga: Florim Zeqa Ishte kjo një mbrëmje me karakter pune, për të analizuar të arriturat dhe sukseset e punës njëvjeqare, si dhe trajtimin e halleve dhe problemeve me të cilat ballafaqohet sot mërgata shqiptare në Itali. Takimin e hapi kryetari i...
Në një video të hedhur në rrjete sociale ditë më parë ku shihet afërsia e Agim Bahtirit me Kadri Veselin sot su duket u larguan të gjitha dyshimet për këtë. Në disa foto që siguroi Gazeta Ora ku shifet...
Bashkia e Tiranës do të anulojë të gjitha faturat abuzive të Ujësjellës Kanalizimeve të Tiranës, ndërsa fajtorët do të mbajnë përgjegjësi penale. Ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka paralajmëruar përmes një postimi në rrjetet sociale zgjidhjen përfundimtare për këtë...
Boiken Abazi nga Levizja Vetëvemdosje përmes profilit të tij në Facebook sqaron qështjen që Klan Kosova ka bërë lajm: Lexoni tekstin mëposhtë: Gazetarja që ka bërë videon në Klan Kosova që akuzon Lëvizjen VETËVENDOSJE! se ka marrë persona anonim, apo gabimisht,...
Kjo është një fushatë persekutimesh politike që të kujton kohën e regjimit jugosllav. Opozitarët, veçanërisht Lëvizja VETËVENDOSJE!, po trajtohen si cak i abuzimit policor. Arsyeja pse po ndodh kjo është për shkak të dëshirës të pangopur të Hashim Thaçit...
video

Rreth botës me KTV

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË