Në emisionin e Rudina Xhungës në Neës 24 është disktuar në lidhje me të dënuarat në burgun e grave në ‘Ali Dem’, aty ku në mesin e të dënuarave është dhe një 19 vjeçare. Eva është dënuar me 2 dy...
video

Protestat fillojnë nesër

Bashkëshortja e Oliver Ivanoviqit, Milena Popoviq Ivanoviq, pas marrjes së lajmit për vrasjen e bashkëshortit të saj, sipas “Blicit”, tha se “Dihet kush e ka bërë këtë, por ata që e kanë bërë këtë duhet ta dinë se kjo...
Foto e parë Nga  Beqir M. Cikaqi Se në Treviso të Italisë ka një numër ma të madh të migracionit shqiptar në përgjithësi, atij kosovar në veçanti(ku sipas statistikës zyrtare vendore është i dyti për nga numri pas rumunëve), vërtetojnë edhe...
Pasi lavdërohet për punën e bërë dhe për stabilizimin e financave, Ministri Shkëlqim Cani shkarkohet dhe në vend të tij emërohet Ministri i Ekonomisë Arben Ahmetaj, i cili me bekimin e Kryeministrit është shfaqur mjaft herë në mbrojtje të...
Nga Refxhei Tola Sot u shkarkua nga detyra Agron Hetoja, Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Mendoj se do të na duhet edhe shumë kohë për tu njohur me një tjetër drejtues...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË