6 C
Mitrovica
21 Maj, 2018 - 20:38:36
Shtëpi Info

Info

Rreth botës me KTV

Shpend Ahmeti totalisht ‘palon’ Lirak Hamitin e Sami Çelajn

Shpend Ahmeti ka dalë para Jeta Xharrës dhe asamblistëve të komunës së Prishtinës për të folur për dy vitet e para të mandatit të...

Abuzimi i UKT, Ministri Tahiri: Faturat të anulohen, përgjegjësit do të...

Bashkia e Tiranës do të anulojë të gjitha faturat abuzive të Ujësjellës Kanalizimeve të Tiranës, ndërsa fajtorët do të mbajnë përgjegjësi penale. Ministri i...

Problemi i ndotjes në zonën e Tetovës

Situata politike në Maqedoni – Hallakamë?

Ambasadorët e Shteteve të Bashkuara dhe të Bashkimit Evropian në Shkup pritet që nesër të bëjnë të ditura vlerësimet nëse janë krijuar kushtet për...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË