Ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj bën spastrim në institucionin që ai drejton. Vendos ndërprerjen e marrëdhënieve me 20 punonjës të shërbimit diplomatik. Ministri deklaroi se gjate ketyre...
Vrasja e bujshme në zonën e ish bllokut që tronditi Tiranën disa ditë më parë është duke u hetuar intensivisht. Policia e shtetit ka arrestuar 3 persona, miq me...
Tjetër goditje në fushën e narkotikëve, falë besimit, bashkëpunimit dhe ndërgjegjësimit të komunitetit. Në vijim të punës për parandalimin dhe goditjen e personave që tentojnë...
Asnjë i dyshuar për vrasjen mafioze të avokatit në qendër të Elbasanit. Ravik Gurra, prej 10 vitesh avokat, u qëllua me dy plumba në kokë, ndërsa ishte ulur për të konsumuar kafe në një lokal bashkë me një...
Pak orë para prostestës së rradhës të lajmëruar nga ana e opozitës së bashkuar, Policia e Shtetit ka marr masa për mbarëvajtjen e situatës. Në terren ndodhet dhe vetë Drejtori i Policisë së Shtetit...
Fan Noli është nga ato figura komplekse që rrallë mund t’i kuptosh drejtë, pasi gjithmonë ka diçka të fshehur brenda çdo fjale. Në gjithë fjalimet që Noli ka mbajtur, është vlerësuar shumë realiteti që ai shpreh dhe...
Duket se me ndërrimin e stinës shqiptarët kanë filluar të ndërrojë dhe garderobat; veshjet dimërore tashmë po zëvendësohen me veshjet e lehta pranverore dhe ngjyra më të bukura. Por cilat janë copat ose...
Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke ju nënshtruar një pune intensive për rikonstruksionin e ambjenteve të përbashkëta në sektorin e mjekësisë. Në faqen e RSU2 kemi parë që është duke u punuar çdo ditë...
Rezidenca Studentore Universitare Nr.2 është duke ju nënshtruar një pune intensive për rikonstruksionin e ambjenteve të përbashkëta në sektorin e mjekësisë. Në faqen e RSU2 kemi parë që është duke...
"Jeta është shumë e shkurtër për të veshur rroba të mërzitshme", thotë një shprehje e njohur. Një mënyrë për të na kujtuar se pavarësisht sfondit ku kalojmë përditshmëritë tona, mund t’i japim vetes...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË