6 C
Mitrovica
22 Shtator, 2018 - 14:15:33
Shtëpi Kult Fotografi

Fotografi

Drenica ka talent edhe për fotografi

Florjan Gashi nga Skenderaji na prezentohet me disa fotografi nga portfolio e tij. Florjani gjithashtu merret edhe me dizajn grafik, dhe do të presim...

TOP PUBLIKIMET

JU REKOMANDOJMË