6 C
Mitrovica
20 Nëntor, 2017 - 18:14:34

Blog

Prishtinë, Tiranë, Lugina i ka sytë tek ju!

Qeveria e Kosovës  dhe e Shqipërisë do të duhej  të përfaqësojn edhe  shqiptarët e Medvegjës, Bujanocit dhe Preshevës Shkruan: Mr.Sc. Refik Hasani Qeveria nga zgjedhjet e ...

Përballë rezignatës morale

Shkruan Bekim Rexhepi Jeta nuk është funksion pa praktikat luksoze që arrihen përmes makinave dhe mekanizmave. Paramendojeni një njëri qe sot nuk ka një celular,...

Si e urrenim Sali Protopapen?

Shkruan: Fahri Xharra I kemi do periudha për të cilat as nuk na vje keq e as bile së paku (sa për sy e faqe...

POLICI I NJESISË SPECIALE: Presim me padurim ligjin Anti-Mafia per t’i...

Qytetarë të Republikes se Kosoves, Jam pjestar i Policise se Kosoves tani e 13 vite, Operator i Njesise Speciale, deshta ti flas disa fjale ne...

Melodi në rrjedhat e historisë

Shkruan: Llazar Syziu Kujdesi i njeriut për pasardhësit është një sjellje e tillë, e cila gjendet në format më të thjeshta të jetës edhe në...

Farsa e majmunit dhe zakoni i katundarit

Shkruan: Bekim Mehmeti Në këtë botë nuk janë vetëm njerëzit ata dhe të vetmit ata, që duhet grabitur gjithçka dhe çka munden... Mes grabitjes dhe...

Deputet të Republikës së Kosovës veproni me logjikë Shtetrore e jo...

Shkruan: Prof. Hyzri Salihu Kosova kerkon që sa ma shpejtë të konstituohet Kuvendi i Republikës së Kosovës e rrjedhimisht të formohet Qeveria e Republikës së...

Të rrëzuar nga dy karrige!

Shkruan: Kimete Berisha Në kurbet ndjeheni të 'huaj', numra serik, inferiorë dhe jokompetentë, të ndarë në dy kultura. as andej e as këndej. - Në Kosovë...

Presidenti i sapozgjedhur, vizitën e parë do të duhej ta...

Më 24 korrik  z. Ilir Meta, dha betimin solemn dhe  zyrtarisht ka pranuar  postin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë Shkruan: Refik Hasani Presidenti i sapa...

Pse t’i besojmë Arbana Xharrës?!

Shkruan: Frashër Krasniqi Arbana Xharra kishte thënë që Shpend Ahmeti është i pakorruptuar (31 janar 2017). Sot e akuzon me shpifje për korrupsion. - Arbana Xharra...

JU REKOMANDOJMË

TOP PUBLIKIMET

- Advertisement -